Незабутня подорож до перлин Закарпаття!

20.05.2018 20:43

З метою народознавчого, екологічного й історико-патріотичного виховання учні 7,9 класів Червоненської ЗОШ І - ІІІ ступенів під керівництвом класних керівників Ребіш Н.М., Хахули О.Т., учителя біології Вельган О.Р. та керівника гуртка "Юні мандрівники" Цуп Н.С. здійснили незабутню поїздку в чудове село Колочаву, що знаходиться в Міжгірському районі Закарпатської області (на території Національного природного парку "Синевир").

Почалася екскурсія з музею архітектури та побуту "Старе село",  у якому ми ознайомилися із пам'ятками культури різних часів і різних верств населення як за соціальним статусом, так і за родом діяльності.

Згодом піднялися до найбільшого озера Карпат - перлини Національного парку - Синевиру. Намилувавшись неповторною красою кришталево чистого озера, подихавши "на повні груди" гірським повітрям, ми продовжили свою екскурсію та з цікавістю й чудовим настроєм завітали до єдиного в Україні Реабілітаційного центру бурого ведмедя.

Сповнені незабутніх вражень, зачаровані неймовірною красою гірських краєвидів, приємно вражені гостинністю місцевого населення, повернулися додому.