Нас є кому захищати!

27.03.2018 21:53
З метою національно-патріотичного виховання молоді, учні 7-9 класів Червоненської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із класними керівниками Ребіш Н.М., Захарчук Л.І., Хахулою О.Т. та психологом і соціальним педагогом Трембач О.Р. здійснили екскурсію до Окремого ремонтно-відновлювального полку оперативного командування "Захід" - Золочівського військового підрозділу, що входить до складу Збройних сил України.
Військовослужбовці радо зустріли нас, і підполковник О.Годованський цікаво та доступно розповів історію створення й реорганізації військової частини, особовий склад якої з початком війни на сході України у 2014 році було залучено до проведення антитерористичної операції.
Учням було продемонстровано зразки зброї, сучасний бронежилет і каску. Діти із задоволенням приміряли ці атрибути, і багато хто зацікавився важкою, але дуже важливою та престижною - особливо в наш час - професією військового. 
Далі була захоплива екскурсія парком, де учні мали змогу не лише побачити зразки спеціальної військової техніки, а й дізнатися, як вібувається 
відновлення та ремонт бойових машин, що вийшли з ладу.
На завершення школярі відвідали капличку, що знаходиться на територіі частини, і зі словами вдячності та побажаннями миру залишили бійцям патріотичні малюнки.
Ми щиро дякуємо військовослужбовцям-ремонтникам за гостинність, відкритість, а головне - за готовність передавати свої знання і навики молодому поколінню. Гордимося тим, що нас є кому захищати, і переконані: учні Червоненської школи стануть гідними громадянами й справжніми патріотами нашої держави!